Bedevaarten gaan beginnen: tweeduizend pelgrims op pad

Het bedevaartseizoen van het Huis voor de Pelgrim gaat beginnen. En meteen goed ook. Vanaf deze week zijn er direct meer bedevaartreizen tegelijk naar Rome, Lourdes, Ierland en een rondreis door Frankrijk. Tot half mei gaan er in totaal zo’n tweeduizend mensen via het Huis voor de Pelgrim op bedevaart. Aanmelden kan nog.
Lees verder

 
 

Jeroen Bollen nieuwe directeur Huis voor de Pelgrim


Maastrichtenaar Jeroen Bollen (50) wordt de nieuwe directeur van het Huis voor de Pelgrim. Dit is de landelijke organisatie die bedevaarten organiseert naar Lourdes, Rome, Israël en andere bedevaartoorden. Bollen volgt in deze functie Oliver Dols op die per 1 januari 2023 met pensioen gaat.

Lees verder

 
     
 

Ga mee naar heiligverklaring Titus Brandsma

Op zondag 15 mei wordt de Nederlandse karmeliet Titus Brandsma door de paus heilig verklaard. We zijn er met een grote groep pelgrims bij. Wil je ook meegaan? Aanmelden kan nog.
Lees verder

 
     
 

Nieuwe website Huis voor de Pelgrim


Het Huis voor de Pelgrim heeft een nieuwe website. Deze is afgelopen maand online gegaan. Hierdoor is het nog makkelijker om online in te schrijven voor de bedevaarten. Bekijk de nieuw site.
Lees verder

 
     
 

Vrijwilligers Huis voor de Pelgrim onderscheiden

Zeker drie vrijwilligers van het Huis voor de Pelgrim zijn bij gelegenheid van lintjesregen koninklijk onderscheiden. Het betreft bestuurslid Monique de Bock-Martijn uit Deurne, brancardier Jos Breuer uit Apeldoorn en oud-brancardier John Huijts uit Maastricht. Alle drie zijn ze al vele tientallen jaren als vrijwilliger betrokken bij de bedevaarten naar Lourdes. Ze zijn alle drie benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.
Lees verder

 
     
 

Fátima en rondreis Portugal


In september gaan we op bedevaart naar Fátima, na Lourdes misschien wel het beroemdste Mariabedevaartoord van Europa. We maken dan ook een mooie rondreis door Portugal.
Lees verder

 
 

In de voetsporen van Pater Pio


Een van de beroemdste volksheiligen van Italië is pater Pio. In oktober bezoeken we de plekken in Zuid-Italië waar hij gewoond en geleefd heeft.
Lees verder

 
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden