Heiligverklaring Titus Brandsma was geweldig feest

Op een zonovergoten Sint-Pietersplein in Rome heeft paus Franciscus zondag 15 mei de Nederlandse pater karmeliet Titus Brandsma heilig verklaard. Het was een geweldig feest. Het Huis voor de Pelgrim was er met een groep van bijna 250 pelgrims bij.
Lees verder

 
 

Nieuwe bisschop Lourdes gewijd

In de Pius X-basiliek in Lourdes is zondag 29 mei Mgr. Jean-Marc Micas tot bisschop gewijd. Hij is de nieuwe bisschop van Tarbes-Lourdes. Het was voor het eerst dat er in Lourdes een bisschopswijding plaatsvond.
Lees verder

 
     
 

Mooie voorjaarsreizen Lourdes


Maar liefst drie weken achter elkaar gingen er grote groepen pelgrims vanuit Nederland naar Lourdes. In totaal reisden in mei meer dan 1600 mensen met het Huis voor de Pelgrim naar het stadje van Maria en Bernadette. In september gaan we weer. Aanmelden kan nog.

Lees verder

 
     
 

Vijfdaagse bedevaart naar Maria in Banneux

Precies 70 jaar geleden erkende het Vaticaan de Mariaverschijningen in Banneux als authentiek. Er vonden toen al bedevaarten plaats. Onder meer vanuit Limburg. Dat doen we nog steeds. Van 30 september tot 4 oktober wordt ons volgende Triduum gehouden. Deze reis is ook zeer geschikt voor mensen die zorg nodig hebben.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden