Septemberbedevaarten naar Lourdes volle bak

De septemberbedevaarten naar Lourdes zijn begonnen. Vier weken achter elkaar gaan er in totaal meer dan tweeduizend pelgrims met het Huis voor de Pelgrim op bedevaart naar Lourdes. Verdeeld in kleinere groepen reizen ze per bus en vliegtuig naar het Mariabedevaartoord in Frankrijk.
Lees verder

 
 

Laatste Lourdesreis directeur Olivier Dols

Olivier Dols uit Maastricht neemt aan het einde van dit jaar na meer dan 30 jaar afscheid als directeur van het Huis voor de Pelgrim. Deze week begeleidt hij voor de laatste keer in functie een bedevaart naar Lourdes.
Lees verder

 
     
 

Zondag 18 september televisiemis vanuit Lourdes


Op zondag 18 september zendt KRO-NCRV de wekelijkse televisiemis rechtstreeks uit vanuit de Grot in Lourdes. Er is op dat moment een grote groep van enkele honderden Nederlandse pelgrims in Lourdes aanwezig. Hoofdcelebrant in deze mis is hulpbisschop Everard de Jong van Roermond. De uitzending vanuit Lourdes begint op 18 september om 10.00 uur en is te volgen via NPO2.

Lees verder

 
     
 

KRO-Geloofsgesprek met Matheu Bemelmans


Voorafgaand aan de wekelijkse televisiemis zendt KRO-NCRV het programma Het Geloofsgesprek uit. Op zondag 18 december – als de mis vanuit Lourdes wordt uitgezonden – is Matheu Bemelmans daarin te gast. Deze maand is hij 25 jaar hoofdredacteur van het tijdschrift ‘Lourdes, Magazine voor de Pelgrim’.

Lees verder

 
     
 

Bedevaart naar Banneux

In samenwerking met Caritas Banneux biedt het Huis voor de Pelgrim van 30 september tot en met 4 oktober een meerdaagse bedevaart naar Banneux aan. Op 3 oktober is er ook een dagtocht vanuit Limburg naar Banneux. Aanmelden kan nog.
Lees verder

 
     
 

Rondreis Rome en Assisi


Aan het bedevaartprogramma voor volgend jaar wordt nog hard gewerkt, maar één reis is al te boeken. Van 12 t/m 17 mei 2023 maken we een rondreis naar Rome en Assisi. Daar bezoeken we Franciscus én Franciscus.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden