Mooie nazomerbedevaarten naar Lourdes

We mogen terugzien op vier heel mooie nazomerbedevaarten naar Lourdes in september. Toen de eerste pelgrims aankwamen, was het nog ruim 35 graden. En tegen de tijd dat de laatste groep uit Lourdes vertrok, was aan de bomen bij de Grot duidelijk zichtbaar dat de herfst in aantocht was.
Lees verder

 
 

Erepenning Lourdes voor scheidend directeur Olivier Dols

Tijdens zijn laatste officiële bedevaart naar Lourdes heeft scheidend directeur Olivier Dols van het Huis voor de Pelgrim vrijdagavond 9 september de erepenning van het heiligdom van Lourdes ontvangen.
Lees verder

 
     
 

Geslaagde bedevaart naar Banneux


Ruim 150 pelgrims hebben begin oktober een bedevaart naar Banneux gemaakt. Een deel van hen nam deel aan het meerdaagse triduüm en de anderen waren met diverse bussen één dag te gast in Banneux. Het werd een mooi boek aan de ‘Maagd der Armen’ in de Ardennen.

Bekijk fotoalbum

 
     
 

Brochure 2023 wordt voorbereid

Ook in 2023 mogen we weer een groot aantal bedevaarten naar Lourdes en andere bestemmingen aanbieden. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Binnenkort verschijnt de nieuwe brochure met het Reisprogramma 2023. Houd ook onze website in de gaten om te zien wanneer inschrijven weer mogelijk is.

Lees verder

 
     
 

Lourdesmagazine gaat verschijnen


De najaarsuitgave van het Magazine voor de Pelgrim is naar de drukker en kan ieder moment bij de abonnees bezorgd worden. In deze uitgave uitgebreid aandacht voor de bedevaarten van afgelopen nazomer en een reportage over familiebedevaarten in het bisdom Den Bosch. Verder een interview met Fred van Iersel, die een boek schreef over zijn relatie met Lourdes en aandacht voor Theresia van Lisieux, die dit jaar twee jubilea viert.

Lees verder

 
     
 

Nieuwe website heiligdom Lourdes


Het heiligdom in Lourdes heeft een nieuwe website. Deze is onlangs online gegaan. De site oogt een stuk vlotter en moderner dan de vorige website. Ook staat er veel meer informatie over Lourdes en het heiligdom op. De site is beschikbaar in diverse talen. De Nederlandse vertaling volgt binnenkort.

Bekijk website

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden