Inschrijving bedevaarten 2023 geopend

De inschrijving voor de bedevaarten van 2023 is geopend. Komend jaar biedt het Huis voor de Pelgrim weer een mooi programma aan. Nieuw is dat we ook weer met de trein naar Lourdes gaan. Verder staan Assisi en Rome, Banneux, Israël, Santiago en de Wereldjongerendagen in Lissabon op het programma. Bekijk alle reizen op onze site en schrijf direct in.
Lees verder

 
 

Winterbedevaar naar Lourdes


Beleef Lourdes eens heel anders tijdens onze winterbedevaart van 7 t/m 14 februari. We maken een busreis langs diverse bedevaartplekken in Frankrijk en vieren het feest van Onze-Lieve-Vrouw op 10 en 11 februari in Lourdes.

Lees verder

 
     
 

Voor wie brand jij een lichtje?


Het Huis voor de Pelgrim ondersteunt de actie ‘Voor wie brand jij een lichtje’ van het Kankeronderzoekfonds Limburg. In het kader van die actie is iedereen uitgenodigd om op de kortste dag van het jaar (21 december) voor iemand een kaarsje op te laten steken. Dit kan in dertien kerken en kapellen in Limburg. De kaarsjes kunnen vanuit het hele land online besteld worden. De opbrengst komt ten goede aan het kankeronderzoek.

Lees verder

 
     
 

Bestel Reisbrochure 2023

Binnenkort verschijnt de nieuwe brochure met ons volledige bedevaartprogramma voor 2023. Weet u niet zeker of in ons bestand staat, maar wilt u de brochure wel graag ontvangen? Stuur dan een mail met uw adres naar info@huisvoordepelgrim.nl of bel tijdens kantoortijden 043-3215715.

 
     
 

Inschrijven voor WJD kan nu


De Nederlandse inschrijving voor de Wereldjongerendagen 2023 is gestart. De WJD worden in augustus in Lissabon gehouden. Het Huis voor de Pelgrim biedt samen met de bisdommen diverse mogelijkheden voor jongeren aan om naar Lissabon te reizen.

Lees verder

 
     
 

Winteruitgave Magazine voor de Pelgrim verschijnt

De winteruitgave van het Magazine voor de Pelgrim valt komende week bij alle abonnees in de bus. Daarin een uitgebreid interview met Olivier Dols, die na 30 jaar afscheid neemt van de bedevaartorganisatie en met pensioen gaat. De Clan vierde haar 50-jarig jubileum en we nemen een kijkje bij de Driekoningen in Keulen.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden