Lourdes vier 165e verjaardag verschijningen

Komende zaterdag (11 februari) is het precies 165 jaar geleden dat Maria in Lourdes verscheen aan Bernadette Soubirous. Dit wordt in Lourdes uitgebreid gevierd. Er worden zo’n 20.000 pelgrims uit allerlei landen verwacht.
Lees verder

 
 

Boek een bedevaart naar Lourdes

Het Huis voor de Pelgrim biedt dit jaar zeven bedevaarten naar Lourdes aan: drie in mei, drie in september en een gezinsbedevaart in oktober. Heb je al geboekt? Doe het nu.

Lees verder

 
     
 

Unieke reis naar het Heilig Land


Lopen waar Jezus liep. Waar hij zat. Waar hij preekte. Waar hij geboren werd. Waar hij stierf én verrees. En tegelijkertijd ervaren hoe joden, christenen en moslims hier ieder hun eigen heilige plaatsen koesteren. Het Huis voor de Pelgrim biedt in augustus een unieke rondreis door het Heilig Land aan.

Lees verder

 
     
 

Vier 90 jaar Banneux mee

Het bedevaartoord Banneux viert dit jaar het 90-jarig jubileum. Het Huis voor de Pelgrim viert dit mee. Van 16 t/m 20 juni is er een meerdaagse bedevaart van Caritas Banneux en in dezelfde week op 19 juni een dagbedevaart.
Lees verder

 
     
 

Bijzondere reis naar Sint-Bernardus


Vanuit Breda maken we dit jaar een bijzondere reis ‘in de voetsporen’ van Bernardus van Clairvaux. We bezoeken plekken in België en Frankijk die belangrijk waren in zijn leven of door hem geïnspireerd.

Lees verder

 
     
 

Pauselijke onderscheiding voor Oliver Dols


Scheidend bedevaartdirecteur Olivier Dols uit Maastricht heeft zaterdag 28 januari een hoge pauselijke onderscheiding gekregen. Hij is door paus Franciscus benoemd tot ridder in de orde van Sint-Sylvester. De onderscheiding werd hem tijdens een eucharistieviering in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond uitgereikt door bisschop Harrie Smeets.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden