Met de trein naar Lourdes: het kan weer

Eind april is er weer een bedevaart naar Lourdes met de TGV. Voor deze reis zijn er nog plekken vrij. Wie graag weer een keer met de trein naar Lourdes wil, kan zich nog aanmelden. De TGV-bedevaart is van 29 april tot en met 6 mei. De reis maakt onderdeel uit van de bedevaart van het aartsbisdom Utrecht, maar ook belangstellenden uit andere delen van het land zijn van harte welkom. Het betreft een volledig verzorgde 8-daagse bedevaart.
Lees verder

 
 

Lourdesvluchten tijdelijk vanaf vliegveld Weeze


Enkele Lourdesbedevaarten maken dit voorjaar tijdelijk gebruik van een ander vliegveld. De bedevaarten van 4 t/m 9 mei en van 9 t/m 14 mei vertrekken vanaf en komen ook weer terug op Airport Weeze. Deze luchthaven ligt vlak over de Duitse grens tussen Nijmegen en Venlo. De reden hiervoor is dat Maastricht Aachen Airport in die periode vanwege werkzaamheden niet beschikbaar is. De Lourdesbedevaart van het Aartsbisdom Utrecht van 29 april t/m 4 mei vertrekt wel van vanaf Maastricht Aachen Airport. Pelgrims die hebben ingeschreven voor de bedevaarten met het vliegtuig ontvangen op korte termijn nog nadere informatie over hun vlucht.

 
     
 

100 jaar ‘Magazine voor de Pelgrim’

Het ‘Lourdesblad’ viert feest. Het tijdschrift bestaat dit jaar precies 100 jaar. Komende week verschijnt het eerste nummer van de jubileumjaargang. Bij gelegenheid van die bijzondere verjaardag is de titel officieel gewijzigd in ‘Magazine voor de Pelgrim’.

Lees verder

 
     
 

Veel belangstelling Wereldjongerendagen


Er hebben zich al meer dan 400.000 jongeren aangemeld voor de katholieke Wereldjongerendagen die deze zomer in Lissabon worden gehouden. Het Huis voor de Pelgrim verzorgt de reizen die de Nederlandse bisdommen naar de WJD aanbieden.

Lees verder

 
     
 

Vier 90 jaar verschijningen in Banneux mee


Banneux is dichtbij en toch helemaal in het buitenland. Dit jaar is het 90 jaar geleden dat Maria hier verscheen. In juni en september zijn er dagtochten en meerdaagse bedevaarten. Ook voor mensen die zorg nodig hebben.

Lees verder

 
     
 

Ga mee naar Israël

Lopen waar Jezus liep! Onze 13-daagse rondreis van 9 t/m 21 augustus door het Heilig Land is een unieke ervaring en brengt u op tal van Bijbelse plaatsen.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden