Nazomerbedevaarten naar Lourdes

Komend weekeinde starten de nazomerbedevaarten naar Lourdes. Maar liefst drie weken achter elkaar gaan we op pad met in totaal 1500 pelgrims. Zij reizen per bus en vliegtuig naar Lourdes. Het beloven weer heel mooie reizen te worden.
Lees verder

 
 

Voorbereidingsbijeenkomst vrijwilligers


Om komende weken goed beslagen ten ijs te komen, zijn alle vrijwilligers die mee naar Lourdes gaan afgelopen zaterdag bij elkaar gekomen in Nieuwkuijk. Deze voorbereidingsdag was bedoeld om voor zover nodig alvast kennis te maken met elkaar en de taken te verdelen.

Lees verder

 
     
 

Volgend jaar weer
TGV-bedevaart

Volgend voorjaar vindt er weer een bedevaart naar Lourdes met de TGV plaats. De reis van afgelopen mei is zo goed bevallen, dat de supersnelle trein voor volgend jaar direct weer is geboekt. Deze TGV-reis vindt plaats van 27 april tot en met 4 mei 2024.

Lees verder

 
     
 

Ga mee naar Banneux


Op de grens van september en oktober gaat er weer een groep pelgrims op bedevaart naar Banneux. Van vrijdag 29 september tot en met dinsdag 3 oktober vindt het zogeheten Triduüm plaats. De pelgrims logeren in het heiligdom in Banneux en krijgen daar een volledig verzorgd programma aangeboden. Aanmelden kan nog.

Lees verder

 
     
 

Bijzondere maatwerkreizen

Het Huis voor de Pelgrim verzorgt ook reizen op maat voor groepen die een bedevaart naar een speciale plek willen maken. Ook dit jaar waren er weer een paar bijzondere reizen naar onder meer Rome, Ierland, Lucca (Italië), Santiago en een rondreis door Frankrijk.

Lees verder

 
     
 

WJD waren geweldige ervaring


Ruim anderhalf miljoen jongeren uit de hele wereld hebben afgelopen zomer in Lissabon een fantastische tijd gehad tijdens de Wereldjongerendagen. Onder hen ook zo’n duizend Nederlandse deelnemers.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden