Gezinsbedevaart naar Lourdes

Zaterdag vertrekt de laatste pelgrimsgroep van dit jaar naar Lourdes. Het is een bus met 66 deelnemers aan de gezinsbedevaart. De kinderen, jongeren en hun ouders en grootouders volgen tijdens de herfstvakantie van komende week in Lourdes een aangepast programma. Op deze manier kan de boodschap van Lourdes ook op een jongere generatie worden overgebracht.

 
 

Voorlopig geen bedevaarten naar Heilig Land


Afgelopen dagen is in Israël en de Gazastrook een nieuwe oorlog uitgebroken. Dit betekent dat er voorlopig geen bedevaarten naar het Heilig Land kunnen plaatsvinden.

Lees verder

 
     
 

Bisdom Breda in voetsporen
Sint-Bernardus

Het bisdom Breda stapt einde deze maand in de voetsporen van de grote heilige Sint-Bernardus van Clairvaux. Bijna 60 pelgrims volgen samen met bisschop Jan Liesen van Breda het spoor terug tot aan het geboortehuis van de stichter van de cisterciënzer monniken in Dijon.

Lees verder

 
     
 

Najaarsuitgave Magazine voor de Pelgrim


Een terugblik op de Wereldjongerendagen, een reportage over een tv-ploeg op bedevaart, een interview met een begeleidster van nabestaanden van geweldslachtoffers in Lourdes, sfeerimpressies van een indrukwekkende bedevaart naar het Heilig Land (toen het daar nog veilig was) en inspiratie en achtergrondinformatie rond het jaarthema. Dit en nog veel meer is te lezen in de nieuwe uitgave van het Magazine voor de Pelgrim.

Lees verder

 
     
 

Data bedevaarten 2024 bekend

De data voor de bedevaarten van 2024 zijn bekend. In het voorjaar is er één grote bedevaart naar Lourdes met de TGV en in september zijn er drie Lourdesbedevaarten per vliegtuig en bus. Andere bedevaarten die volgend jaar plaatsvinden, gaan naar Assisi, Banneux, Rome en Santiago.

Lees verder

 
     
 

Kijk foto’s septemberreizen terug


In september hebben we drie mooie bedevaarten naar Lourdes gemaakt. Geniet nog even na via de fotoalbums.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden